home

Dik in mijn hoofd

Dik in mijn hoofd

Leeftijdscategorie: 12+
Jaar van uitgave: 2007

Uitgever:
Moon
Prijs: 13,95


ISBN nummer: 978-90-488-0021-6

Roos is een heel gewoon meisje van veertien, uit een heel gewoon gezin, dat anorexia krijgt. Roos voelt zich onzeker over zichzelf, ze heeft chaos in haar hoofd. Daarbij komt ook nog eens dat ze zichzelf te dik vindt. Ze begint met lijnen. Het begint onschuldig, door alleen te stoppen met snoepen, maar geleidelijk aan gaat het van kwaad tot erger. Maar door het lijnen heeft Roos het gevoel dat ze haar leven weer onder controle heeft. De chaos en de wolken die in haar hoofd zitten verdwijnen op het moment dat ze sterk genoeg is om zo weinig mogelijk te eten. Net zo geleidelijk als het lijnen, komt ze ook in een isolement terecht, want ze heeft gevoel heeft dat niemand haar begrijpt.< Terug naar het overzicht
Laatste reacties

Boek: Dik in mijn hoofd
Yvon

Echt een heel mooi boek, in een paar dagen uitgelezen! Nu doe ik mijn boekbespreking er dus over! REACTIE Victoria Farkas: 'Succes met je boekbespreking.'

Boek: Dik in mijn hoofd
Myrthe (12)

Ik heb zelf ook anorexia gehad en heb in een kliniek gezeten =( Eten gaat wel nog heel moeilijk, ik heb gewoon nooit trek..! Dit boek heeft me wel aangespoord om niet weer te gaan lijnen, ook al vind ik mezelf stiekem toch nog een beetje dik, maar volgens mijn ouders gaat het goed maar ben ik nog steeds mager.. Nou ja, ik blijf in elk geval gewoon proberen om goed te eten.. xx REACTIE Victoria Farkas: Wat ontzettend fijn dat het goed met je gaat! Het is en blijft hard werken, maar blijf vooral goed voor jezelf zorgen. Heel veel sterkte, Myrthe!

Boek: Dik in mijn hoofd
Tori

Ik ben 14, heb geen last van anorexia maar vind mezelf wel een beetje dik... dit boek is echt rakend, ligt ook wel een beetje psychologisch, ik ben volgens mij nog niet eens op de helft maar dit boek is echt goed!

Boek: Dik in mijn hoofd
Elin

Echt een geweldig boek! Zo mooi en echt geschreven, ik kon gewoon niet stoppen met lezen! Het boek heeft me geraakt en heeft ervoor gezorgd dat ik zelf oppas om deze verschrikkelijke ziekte niet te krijgen. Zo geweldig, dit boek staat op mijn eerste plaats!

Boek: Dik in mijn hoofd
Olia

Echt een mooi boek vond het interessant en leuk echt een aanrader xx Olia REACTIE Victoria Farkas: "Dank je wel voor je prachtige compliment."

Boek: Dik in mijn hoofd
Eva

Een meisje in mijn klas heeft anorexia, door vreselijke problemen. Haar moeder is dood, vader nooit gekend. Ze vind zichzelf ook vreselijk dik, terweil ze zo mager is!!! Niet een gewoon meisje,maar meer iemand die opgenomen moet worden omdat ze zo mager is voor haar leeftijd 12. Ik vind het erg zielig. Dit boek vind ik zo mooi, en geeft je zelfvertrouwen als je weer eens denkt dat je te dik bent;). Go go go!!!!!

Boek: Dik in mijn hoofd
Lien

Ik vind het een zeer mooi boek! Soms vind ik mezelf dik maar nu ik dit boek heb gelezen is dat niet meer zo! Ik zal nooit zover gaan om te vermageren!

Boek: Dik in mijn hoofd
Amy

heeel mooi boek!

Boek: Dik in mijn hoofd
karlijn

ik heb genoten van het boek, zelf heb ik last van overgewicht en daar werk ik aan maar ik weet nu dat je nooit te ver moet gaan! Bedankt! Karlijn

Boek: Dik in mijn hoofd
anoniem

heel mooi boek, en ook wel zielig ! liefs

Boek: Dik in mijn hoofd
Felice.

Is er een verschil tussen deze uitgave en de niewe??

Boek: Dik in mijn hoofd
Sas

Ik vind het een heel mooi boek, en door dit boek ga ik zeker nooit afvallen! :) Ik heb het boek met plezier gelezen, ik had het binnen 1 dag uit!!

Boek: Dik in mijn hoofd
Cindy

Ik heb zelf ook anorexia gehad en het gaat moeilijk om weer te eten, maar het lukt me wel. Dat heb ik beloofd aan mijn dierbaren mensen in mijn hart. Dit boek heeft me erg geholpen dat er ook andere mensen zijn met mijn problemen. ANTWOORD: Dank je wel voor je prachtige compliment. Ik hoop dat het goed met je gaat. xx

Boek: Dik in mijn hoofd
Fifi

Ik vind uw boek heel erg interessant.Een bericht plaatsen
Naam

Reactie


Copyright Victoriafarkas.nl 2011 Realisatie: ColorfullPixels Volg me ook op: