home

Alles is anders

Alles is anders

Leeftijdscategorie: 12+
Jaar van uitgave: 2008

Uitgever:
Moon
Prijs: Ä 13,95


ISBN nummer: 978-90-488-0118-3

Juul is een vrolijke meid met veel vriendinnen en een grote dosis fantasie, maar sinds een jaar is ze ernstig ziek. Ze wacht op een donornier, maar als dat te lang duurt, zal ze het niet overleven. Juul wil dat iedereen haar behandelt als een gewoon mens, niet als een zieke. En daarom besluit ze om niemand meer te vertellen dat ze ziek is, ook die leuke jongen niet waar ze verliefd op wordt. Maar is dat wel de beste strategie?

Thomas doet het redelijk goed op school en heeft genoeg vrienden om leuke dingen mee te doen. Sinds een paar weken heeft hij een nieuwe hobby: waarheden sparen. Het is zijn manier om te kunnen omgaan met de waarheid waar hij per toeval achtergekomen is: de man die hij altijd als zijn biologische vader heeft gezien, is niet zijn echte vader! Hij gaat zo op in het verzamelen en het vertellen van waarheden dat hij van anderen hetzelfde verwacht. Maar vertel hij zelf alles wel eerlijk? En is de waarheid altijd de echte waarheid? Langzaam komt hij erachter dat de waarheid vele gezichten kent.

Zonder dat ze het van elkaar weten, chatten Juul en Thomas met elkaar (onder verzonnen namen) op een populair jongerenforum. Ze raken steeds meer betrokken bij elkaars leven, maar kunnen ze elkaar daadwerkelijk helpen?< Terug naar het overzicht
Laatste reacties

Boek: Alles is anders
Esther

Het is een mooi boek, vooral omdat het leuk is om het verhaal van beide kanten te bekijken.

Boek: Alles is anders
Elise

Hoi, ten eerste; DIT BOEK IS GEWELDIG! En daarom maak ik er ook een verslag over voor school. xx Elise

Boek: Alles is anders
Esmee

Echt een fantastisch boek! REACTIE Victoria Farkas: 'Dank je wel voor je prachtige compliment. Daar word ik erg blij van.'

Boek: Alles is anders
Anoniem

Wat een superleuk boek!! Ik moest een boek uitkiezen voor mijn boekverslag en het boek sprak me wel aan... maar ik vond het echt een geweldig verhaal!! Ik heb het met veel spanning en plezier gelezen!! Echt een mooi verhaal!! REACTIE Victoria Farkas: "Dank je wel voor je fantastische complimenten."

Boek: Alles is anders
Anoniem

Ik heb het boek een week en ik heb het al 2 keer uitgelezen, fantastisch boek hopelijk komt er een tweede deel. REACTIE Victoria Farkas: "Dank je voor de twee complimenten! Ik heb nog geen ideeŽn voor een tweede deel van Alles is anders, maar ik ben wel met andere boeken bezig. Gewoon mijn site in de gaten houden."

Boek: Alles is anders


Prachtig boek! Absolute aanrader!!!! :D

Boek: Alles is anders
anoniem

een heel mooi boek maar met een raar einde. heb in mijn klas boekbespreking gedaan in mijn klas

Boek: Alles is anders
een fan

ik heb het NOG niet gelezen maar ga het zeker lezen!

Boek: Alles is anders
Mandy de Nie

echt een leeeuk boek!! noujaa wel zielig :P xoxo Mandy

Boek: Alles is anders
Lotte

Een heel leuk boek, je wilt gewoon doorlezen. xx

Boek: Alles is anders
Irene

Ik vond dit zo\'n zielig, maar mooi boek!Een bericht plaatsen
Naam

Reactie


Copyright Victoriafarkas.nl 2011 Realisatie: ColorfullPixels Volg me ook op: